benvido

benvido

ao

blogue

LICENCIA.

Licencia Creative Commons
O RECANTO DE ROLIÑA por ROSA Mª DE ARAUJO PARADA se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 España.
Basada en una obra en infantic-roli.blogspot.com.es.
Permisos que vayan más allá de lo cubierto por esta licencia pueden encontrarse en http://es.creativecommons.org/.

CITA

"La sonrisa de un niño que es feliz en la escuela, no tiene precio. La sonrisa de un maestro que es feliz en la escuela...eso tampoco tiene precio".
(Jose Mª Toro)

diccionario de la Real Academia Gallega

http://academia.gal/dicionario#searchNoun.do?nounTitle=solidariedade

TE QUIERO EN 1OO IDIOMAS

viernes, 17 de febrero de 2012

ENTROIDO 2012

E POR FIN, CHEGOU O ENTROIDO!! . DESPOIS DO LONGA QUE SE NOS FIXO A ESPERA DURANTE TODA ESTA SEMANA,  AQUÍ ESTAMOS XA DISFRAZADOS.  PODEDES  VER O VIDEO DO DESFILE DAS COMPARSAS.DENDE O COLE   ATA A ALAMEDA DE BOUZAS.  .MOITÍSIMAS GRAZAS A TODAS AS FAMILIAS.!  ESTE ANO FOI EXCELENTE TANTO   POLA VOSA COLABORACIÓN NESTE DESFILE  (FOSTES DE GRAN AXUDA Á HORA DE CONTROLAR AOS NENOS  DURANTE A MARCHA)  E NA APORTACIÓN DAS  SOBRESMESAS TÍPICAS DO ENTROIDO-SABEMOS QUE VOS ROUBAMOS UN POUCO DO VOSO TEMPO MENTRAS AS PREPARADES-  POSTO QUE CASI HABÍA REPRESENTANTES DE TODAS AS FAMILIAS -  , COMO DA AXUDA DO BO TEMPO, QUE SE PUSO DA NOSA PARTE. GRAZAS A TOD@S!!! QUE PASEDES UNS  BOS DÍAS DE ENTROIDO!



AQUÍ NOS PODEDES VER A TODOS OS  NENOS E NENAS DA  AULA  DE  DE 4 ANOS COS NOSOS DISFRACES DE ARAÑA , A QUE DABAMOS MOITO MEDO1!
PERO TAMÉN ESTABAMOS GUAPÍSIMOS!


E COMO NON PODÍA SER DOUTRA MANEIRA, AQUÍ ESTÁ O NOSO GUÍA DO DESFILE, PICOLINDO, VSTINDO AS SÚASMELLORES GALAS!


VAMOS A APRENDER ESTA LINDA E PEGADIZA CANCIÓN SOBRE UNHA ARAÑA



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Agradézoche os teus comentarios